För dig som bor i enfamiljshus

Kabel-tv

Egna hus och villor är sällan anslutna till kabel-tv-nät, men kan vara det. Om du har kabel-tv i din villa och vill komplettera ditt utbud, kontakta din hyresvärd eller din tv-leverantör för mer information.

Egen parabol

För att ta emot tv-signaler via satellit behöver du en parabol och digital satellitmottagare, men även möjlighet att montera parabolen på utsidan av huset.

Digitala marknätet

Du kan skaffa en mottagare för det digitala marknätet. Du kan välja att endast se de fria kanalerna och då behöver du inget programkort. TV4 är en fri tv-kanal. Om du önskar fler kanaler behövs ett programkort från Boxer. Digital-tv-boxen och programkort kan du köpa hos din lokala radio- och tv-handlare. För att ta emot kanaler i digitala marknätet, vare sig det gäller de fria kanalerna eller de kanaler som ligger på programkortet från Boxer, fungerar de oftast genom en vanlig tv-antenn på taket men du kan eventuellt behöva en antennförstärkare.

Bredband

Egna hus och villor är sällan anslutna till bredbands-nät. Fast möjligheten att se tv via bredband finns också för enfamiljshus. För mer information kontakta respektive bredbandsleverantör.

Kontaktinformation till leverantörer

Senast uppdaterad: 2012-10-24