TV4 Play och tv4.se

TV4-Gruppens digitala plattformar skapar möjligheter för den nya världens tv och placerar TV4-Gruppen i frontlinjen när det gäller utvecklingen av framtidens tv.

Fokus för TV4:s digitala plattformar och satsningar ligger på tv och rörlig bild, oavsett om det handlar om en nischad sajt eller Sveriges största kommersiella tv-tjänst TV4 Play.

Streama TV4:s program

TV4 Play är annonsfinansierad, och därmed gratis för tittarna. Här kan man fritt ta del av de flesta svenska programmen som sänds i TV4-Gruppens kanaler under ett och samma paraply – via webben, mobilen och datorn.

Under 2017 har den reklamfria betaltjänsten TV4 Play Premium flyttat in hos systerbolaget C Mores streamingsajt cmore.se. Där kan tittarna se sina TV4-favoriter helt utan reklam. Hos C More får användarna dessutom tillgång till C Mores standardpaket med filmer, serier och sport där TV4:s och SVT:s livekanaler ingår i abonnemanget.

Det kostar 99 kronor per månad att ta del av TV4:s reklamfria innehåll via C More. Abonnemanget kan sägas upp när som helst och saknar bindningstid.

Tv4.se

Tv4.se informerar och underhåller på webben, i mobilen och på surfplattor, dygnet runt. Sajten breddar, förlänger och fördjupar programmen i TV4 före, under och efter sändningarna. Varje program har en egen undersajt, där det enkelt går att få reda på det senaste om dem. Här finns all tänkbar information om både program och profiler, rörliga klipp, diskussionsforum, intervjuer, tv-tablåer och massor av annat som rör TV4:s program. Och självklart finns här också nyheter, samhälle och sport.

Övriga tjänster och sajter

Fotbollskanalen.se
Fotbollskanalen.se
är den självklara platsen för den som vill ha de senaste nyheterna, statistiken och analyserna inom fotbollsvärlden. På sajten bloggas det flitigt av bland andra Olof Lundh och Patrik Ekwall, och starkt fokus ligger på rörliga klipp. Bland annat finns exklusiva klipp från Allsvenskan. Fotbollskanalen finns också som en egen app.

Köket.se
Hos köket.se hittar du dina favoritrecept, men också tips och klipp från våra omtyckta matprogram i TV4 och Sjuan, samt Sveriges mest populära kockar och inspiratörer. Oavsett om du vill baka spröda småkakor, svänga ihop en grön gryta eller imponera på middagsgästerna med en lyxig trerättersmeny har köket.se verktygen som hjälper dig att lyckas.

Text-tv
I TV4:s text-tv informerar i textform om både nyheter, nöje, ekonomi och sport  – snabbt, kortfattat och tydligt.

Senast uppdaterad: 2017-02-23