TV4 Play och tv4.se

TV4-Gruppens digitala plattformar skapar möjligheter för den nya världens tv och placerar TV4-Gruppen i frontlinjen när det gäller utvecklingen av framtidens tv.

Fokus för TV4:s digitala plattformar och satsningar ligger på tv och rörlig bild, oavsett om det handlar om en nischad sajt eller Sveriges största kommersiella tv-tjänst TV4 Play.

TV4 Play

TV4 Play samlar hela TV4-Gruppens utbud av rörligt material under ett och samma paraply – via webben, mobilen och datorn.

Den öppna delen av TV4 Play är annonsfinansierad, och därmed gratis för tittarna. Här kan man fritt ta del av de flesta svenska programmen i TV4 och Sjuan.

Abonnemangstjänsten TV4 Play Premium innehåller hela TV4 Plays gratisutbud i högre bild- och ljudkvalitet och utan reklamavbrott. Därutöver finns hela säsonger av TV4:s egna program. Och sedan oktober 2012 ger ett Premiumabonnemang tillgång till alla TV4-kanalerna live - i datorn, mobilen och surfplattan. Det här är TV4-Gruppen först i Sverige om att kunna erbjuda, och det innebär att tv-tittarna kan ta med sig alla TV4:s kanaler och se dem live var de än befinner sig.

Totalt finns runt 5 000 avsnitt inom TV4 Play Premium, samt massor av livesport.

TV4 Play Premium kostar 99 kronor per månad. Abonnemanget kan sägas upp när som helst och saknar bindningstid.

Tv4.se

Tv4.se informerar och underhåller på webben, i mobilen och på surfplattor, dygnet runt. Sajten breddar, förlänger och fördjupar programmen i TV4 före, under och efter sändningarna. Varje program har en egen undersajt, där det enkelt går att få reda på det senaste om dem. Här finns all tänkbar information om både program och profiler, rörliga klipp, diskussionsforum, intervjuer, tv-tablåer och massor av annat som rör TV4:s program. Och självklart finns här också nyheter, samhälle och sport.

Övriga tjänster och sajter

Fotbollskanalen.se
Fotbollskanalen.se
är den självklara platsen för den som vill ha de senaste nyheterna, statistiken och analyserna inom fotbollsvärlden. På sajten bloggas det flitigt av bland andra Olof Lundh och Patrik Ekwall, och starkt fokus ligger på rörliga klipp. Bland annat finns exklusiva klipp från Allsvenskan. Fotbollskanalen finns också som en egen app.

Köket.se
Hos köket.se hittar du dina favoritrecept, men också tips och klipp från våra omtyckta matprogram i TV4 och Sjuan, samt Sveriges mest populära kockar och inspiratörer. Oavsett om du vill baka spröda småkakor, svänga ihop en grön gryta eller imponera på middagsgästerna med en lyxig trerättersmeny har köket.se verktygen som hjälper dig att lyckas.

Text-tv
I TV4:s text-tv informerar i textform om både nyheter, nöje, ekonomi och sport  – snabbt, kortfattat och tydligt.

Senast uppdaterad: 2015-07-10