2012-10-29 | Programnytt

Martin Timell letar roliga klipp till TV4:s nya familjeunderhållning

I TV4:s nya familjeunderhållning Sveriges roligaste klipp är skrattet den gemensamma nämnaren. Under våren 2013 delar programledaren Martin Timell ut 50 000 kronor varje vecka till det roligaste klippet. Det är med andra ord hög tid för alla som tror sig ha ett klipp som kan få svenska folkets smilband att vända uppåt att skicka in sina bidrag.


- Explosionen av smarta mobiler de senaste åren har gjort att var och varannan svensk har en videokamera i sin ficka. Det tror jag har gjort att det finns massor av roliga klipp som inte kommit fram i ljuset. Så nu uppmanar jag alla som har klipp där hemma att skicka in det till oss och ta chansen att vinna en rejäl slant varje vecka, säger Fredrik Arefalk programchef TV4.

Söta barn som skrattar så att de kiknar, en stor schäfer som blir skrämd av en liten fågel och farmor som tappar födelsedagstårtan i famnen på farfar. Mycket ska man se innan man trillar av stolen och gör man det har man kanske sett Sveriges roligaste klipp.

Under våren kommer Martin Timell leda familjeprogrammet Sveriges roligaste klipp i TV4. Där delar han varje vecka ut 50 000 kronor till det roligaste klippet i hela vårt avlånga land. Alla som tror sig ha ett roligt klipp i sin smarta mobil, eller på något annat ställe, är välkomna att skicka in sina bidrag redan idag. Nu börjar jakten på Sveriges roligaste klipp på allvar.

Sveriges roligaste klipp har premiär under våren 2013.

Faktaruta:
Filmat något galet, knasigt och roligt? Mejla klippet till roligaklipp@tv4.se för chansen att vinna 50 000 kronor i TV4:s nya familjeunderhållning Sveriges roligaste klipp. Går det inte att mejla in bidraget? Skicka det per post till:

Titan Television
Sandhamnsgatan 63B
115 28 Stockholm

Märk kuvertet: Sveriges roligaste klipp

OBS! Glöm inte att skriva: För- och efternamn samt adress och telefonnummer på det du skickar in. 

Frågor tas emot på roligaklipp@tv4.se.

Senast uppdaterad: 2012-10-29