2013-04-23 | Programnytt

De tolkar varandras låtar i årets Så mycket bättre

Proggklassiker, psykedelisk rock och hiphoptexter om livet i Västerort. Allt kan och ska tolkas av artisterna i årets Så mycket bättre. I dag presenterar TV4 det fullständiga startfältet i programmet som spelas in i sommar. Medverkande är Agnes Carlsson, Ulf Dageby, Titiyo Jah, Lill Lindfors, Ebbot Lundberg, Ken Ring och Bo Kasper Sundström.
– Det kommer att bli ännu en magisk säsong, säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk.

Sju artister. Sju vitt skilda musikaliska bakgrunder. I sommar drar de till Gotland för att under en vecka umgås med varandra och tolka varandras låtar. I höst får vi se och höra resultatet. Men i dag kan TV4 berätta att tittarna kommer att lära känna människorna bakom älskade låtar som Release me, Du är den ende, I samma bil, Livet är en fest, Instant Repeater ’99, Mamma och Come along.

– Jag längtar redan till hösten! Det ska bli oerhört spännande att höra vad dessa sju fantastiska artister kan skapa med varandras låtskatter. Det är ett gäng musikanter som spänner över flera musikgenrer och generationer och de har dessutom fascinerande och intressanta karriärer och liv som vi tittare kommer att få ta del av. Jag har på känn att det här kommer att bli så mycket bättre, säger Fredrik Arefalk, programchef TV4.

Årets artister:

Agnes Carlsson, 25 år.

Ulf Dageby (Nationalteatern), 68 år.

Titiyo Jah, 45 år.

Lill Lindfors, 72 år.

Ebbot Lundberg (Union Carbide Productions, Soundtrack of Our Lives), 47 år.

Ken Ring, 34 år.

Bo Kasper Sundström (Bo Kaspers orkester), 51 år.

De tre tidigare säsongerna av Så mycket bättre har varit stora tittarframgångar. Förra året såg i snitt 1,8 miljoner tittare programmet varje vecka.

Inspelningsstart: juni 2013
Säsongsstart: hösten 2013 i TV4 

Senast uppdaterad: 2013-04-25