2013-09-06 | Programnytt

Drömkåkar, präster, vikingar och Gunde bland höstnyheterna i TV4-Gruppen

I höst kan TV4-Gruppens tittare bland annat se fram emot att få kika in I huvudet på Gunde Svan, den spännande inredningstävlingen Drömkåken och att få hänga med på Fest hos Bagge Wahlgren. Dessutom är självklart uppskattade favoriter som Körslaget, Hela Sverige bakar och Så mycket bättre tillbaka. Det blir en färgstark, spännande och fullspäckad höst i alla TV4-Gruppens kanaler. 

I dag presenterar TV4-Gruppen höstens nyheter på Hotell Rival i Stockholm. Med hjälp av David Hellenius och hans gäster fick en fullsatt salong på Hotell Rival veta mer om en tv-höst fylld av nya bekantskaper och efterlängtade tittarfavoriter. 

Bland nyheterna: Drömkåken med Agneta Sjödin som programledare. Programmet där fyra dedikerade par gör upp om  vilka som inreder det härligaste huset och vinner 500 000 kronor som belöning.

I huvudet på Gunde Svan får tittarna svaret på frågan hur man blir världens bästa idrottare.Sex idrottshjältar berättar om sina drivkrafter och utmanas dessutom på en duell i deras egen sport av Gunde.

I Sjuans nya program Fest hos Bagge Wahlgren har Laila och Niclas ställt till med party med kända och intressanta gäster och en konsert på sitt egna tak.

Hans Rosenfeldt leder Förr eller senare. Där gäller det att ha koll på kalendern och placera prylar, händelser och fenomen enligt programmets devis – förr eller senare?

I komediserien Halvvägs till himlen spelar Johan Glans prästen som får ett minst sagt utmanande uppdrag från ovan. Att leda en församling djupt nere i den skånska myllan med Anders Janssons konservative komminister till hjälp visar sig vara påfrestande. Tur då att Jenny Skavlans kantor kan backa upp.

Amerikanska Vikings skildrar vikingatiden och Gustaf Skarsgård har en av huvudrollerna. Vikings är actionspäckad men handlar också om broderskap och relationer. 

SNN News är programmet som för alltid förändrar vår syn på nyheter. Under ledning av det trygga ankaret Micke Tornving kommer veckans händelser att analyseras och inget och ingen går säker. 

TV-publiken återser också efterlängtade favoriter som Så mycket bättre, Körslaget, Idol, Solsidan, Hela Sverige bakar, Hellenius hörna, Trinny och Susannah, Spårlöst, Kalla fakta, Efter 10 och får Sveriges viktigaste nyhetsbevakning i TV4Nyheterna, Sporten och Nyhetsmorgon.

Välkommen till en fantastisk höst med TV4-Gruppen!

Senast uppdaterad: 2013-09-06