2013-03-11 | Programnytt

Gunde Svan utmanar idrottseliten i eget program

Hur blir man bäst? Den enkla frågan söker Gunde Svan svaret på i TV4:s nya programserie I huvudet på Gunde Svan. Genom att träffa Sveriges främsta idrottare och utmana dem i deras egen sport knäcker Gunde hemligheten bakom deras oerhörda prestationer.


- Gunde är en av svensk idrottshistorias största hjältar och han har själv alltid gått sin egen väg för att bli bäst. Det ska bli väldigt spännande att följa hans nyfikna sökande efter förklaringarna till andra idrottshjältars framgångar och se om han dessutom kan ge dem en match i deras egna sporter, säger Fredrik Arefalk, programchef TV4-Gruppen.

Vinnarskallar är de allihop - men vad har idrottseliten mer gemensamt?
I programserien I huvudet på Gunde Svan, möter Gunde Svan sex svenskar som alla är världsstjärnor inom olika idrotter. Gunde tar reda på vilka deras drivkrafter är och vad det är som gjort att just de lyckats. Tillsammans med stjärnorna utbyter han erfarenheter, pratar om mental och fysisk träning och idrottskarriärer. Men framförallt tränar Gunde ihop med dem för att till sist mötas i en duell där Gunde utmanar stjärnorna i deras egna idrottsgrenar.

För att höra Gunde Svans egna ord om programmet: logga in på www.clipsource.se och sök efter klippet med rubriken ? I huvudet på Gunde Svan?. Eller kolla på klippet på TV4 Play: http://www.tv4play.se/program/nöjesklipp?video_id=2298558  

I huvudet på Gunde Svan sänds i sex delar och spelas in under 2013.

För mer information om programmet eller för att få access till Clipsource, kontakta TV4:s pressavdelning: press@tv4.se, 08-459 40 30.


Senast uppdaterad: 2013-03-12