2013-10-25 | Programnytt

Mitt i prick för I huvudet på Gunde Svan

Premiären av TV4:s nya underhållningsprogram I huvudet på Gunde Svan blev en rejäl tittarframgång. Gunde lockade en publik på 1 220 000 vilket gav en andel på 34,4 procent i målgruppen 12-59 år, och en rating på 10,7. 

Förhandsintresset har varit enormt för Gunde Svan och hans nya program. I första avsnittet fick tittarna se när Gunde tog sig an skidskytte och utmanade vännen och flerfaldiga guldmedaljören Magdalena Forsberg i en stenhård duell. Programmet gjorde djupt intryck på många tittare och hyllningsorden fullkomligt bubblade på sociala medier under torsdagskvällen.

- Det var länge sedan vi hade en premiär mitt i veckan som startade så här starkt och det är tveklöst tack vare Gunde själv. Utöver träning i de olika idrotterna, har han även lagt ned sin själ i att skapa en inspirerande och fantastiskt härlig programserie. En sann vinnarskalle och det är väldigt kul att det nu också ger utdelning i tittarsiffror, säger Fredrik Arefalk programchef, TV4-Gruppen.

I huvudet på Gunde Svan är en ny underhållningsserie där han träffar sex av Sveriges främsta idrottare för att ta reda på hur man blir bäst. Genom att utmana dem i en tuff och prestigefylld duell i deras egen sport hoppas han knäcka hemligheten bakom deras prestationer.

I huvudet på Gunde Svan består av 6 avsnitt som sänds torsdagar klockan 20.00.

Källa: MMS, alla siffror avser 3-99 år där inget annat anges. 

Senast uppdaterad: 2013-10-25