2013-01-28 | Programnytt

Nya ansikten i rutan när TV4 stärker programpresentationen

Bildhallåt är sedan starten av TV4 en viktig del av kanalens profil och en ännu viktigare länk i dialogen med tittarna. Nu satsar TV4 på att ge publiken ett bättre bemötande än någonsin och startar även jakten på morgondagens hallåtalanger. Redan i morgon möts tittarna av ett nytt ansikte i rutan då Thomas Hindersson gör debut som hallåa.

TV4:s bildhallå har ett spännande år framför sig. Under 2013 presenteras en ny hallå-studio som möjliggör fördjupad interaktion med tittarna och skapar förutsättningar för överraskningar stunden innan favoritprogrammet startar.

Inom kort påbörjar TV4 sökandet efter morgondagens hallå-stjärnor och bjuder dessutom in till en castingdag. På tv4.se kan tittarna snart bekanta sig närmare med hallåt, delta i roliga tävlingar och även ladda upp sin ansökningsfilm med chans att bli upptäckt. Vem som helst i vårt avlånga land kan ta chansen att söka och mer information om detta presenteras på tv4.se i mars.
- Vi är övertygade om att det är en unik konkurrensfördel att som enda kanal ha hallåor i bild. Dessutom är hallårollen en fantastisk plantskola där många folkkära tv-personligheter mött tittarna för första gången. Den möjligheten vill vi nu fortsätta förvalta och utveckla, säger Åsa Jamal, kommunikationsdirektör TV4.

I morgon får TV4-tittarna bekanta sig med ett nytt ansikte då Thomas Hindersson gör entré i rutan. Thomas, 30 år, har jobbat som programledare på olika kommersiella radiostationer de senaste tio åren och kommer närmast från MTG Radio.

- Det personliga tilltalet blir aldrig omodernt och vi ser den direkta dialogen med publiken som oerhört värdefull, men det gäller naturligtvis att fortsätta utveckla greppen. Den nya studion kommer till exempel att ge ännu större möjlighet att interagera och lyfta fram publikens engagemang, säger Monica Brånn, chef för Programpresentationen.


Fakta:
TV4 är i dag Sveriges enda kanal med programpresentatörer i bild. Sjuan, TV11 och TV4 Fakta har röstpresentationer.

Under årens lopp har flera kända tv-profiler startat sin programledarbana i TV4-hallåt. Agneta Sjödin, och Rikard Sjöberg är bara några av alla folkkära personligheter som guidat tittarna från hallå-studion. I dag möter TV4-publiken bland andra Lucette Rådström, Caroline Norrby, Anders Östman och snart även Thomas Hindersson i rutan.

Ytterligare information om hallåt, hur man söker jobb samt information om castingdagen går att finna på tv4.se inom kort. Tills vidare hänvisas intresserade till www.tv4.se/halla.

Senast uppdaterad: 2013-01-28