2014-07-07 | Programnytt

Gladiatorerna söker nya utmanare

Nu är det klart att TV4 spelar in en ny säsong av Gladiatorerna under ledning av Gry Forssell. Inspelningarna sker i Sundsvall i november och från och med idag kan alla som tror sig ha vad som krävs för att vinna Sveriges tuffaste tävling ansöka på tv4.se. Sista ansökningsdag är söndag 31 augusti.

I november får nya utmanare chansen att träda in i gladiatorarenan i Sundsvall då TV4 spelar in en ny säsong av Gladiatorerna. Under ledning av Gry Forssell får de sätta sina magmuskler och sin mjölksyra på prov mot gladiatorerna och efter grenarna tar Anders Timell pulsen i omklädningsrummet. Därför söker TV4 efter nya utmanare som är tillräckligt våghalsiga att ta sig an Sveriges tuffaste tävling.

– Det ska bli riktigt härligt att gå in i den heta gladiatorarenan igen i november. Det finns ingen inspelning som är mer fysisk och på riktigt när man står bredvid sjutton råstarka gladiatorer. Alla som någonsin suttit i tv-soffan och sagt ”det där skulle jag göra bättre”, nu får ni er chans. Det är bara att söka till Gladiatorerna på direkten, säger Gry Forssell.

Vårens säsong av TV4:s tävlingsprogram Gladiatorerna vanns av soldaterna Elin Strömblad och Konstantin Avramidis. Förutom äran och glädjen över att ha överlevt grenarna mot de övermänskliga gladiatorerna kammade de även hem varsin kvarts miljon kronor i vinstpengar och kunde, om än fulla med blåmärken, skratta hela vägen till banken.

Ansökningarna tas emot på tv4.se/gladiatorerna. Sista ansökningsdag är söndag 31 augusti.

Mer information om publikbiljetter till inspelningarna släpps senare i höst.

Gladiatorerna produceras av Meter.

Senast uppdaterad: 2014-07-07