2014-07-09 | Programnytt

Han är TV4:s nya sommarhallåa

Över 1000 personer sökte Sveriges mest publika sommarjobb. Och efter en tuff gallring är det nu klart vem som knep jobbet som programpresentatör. Armin Linnius, 24 år, från Borås är TV4:s nya sommarhallåa. - Det känns verkligen otroligt, hade du frågat mig för några månader sen vad jag skulle jobba med i sommar så skulle jag aldrig ha gissat på hallåa, säger Armin Linnius.

I kväll debuterar Armin Linnius i TV4:s hallå. Han är den andra sommarhallåan i TV4:s historia och kommer att guida tittarna genom tv-kvällarna under hela sommaren.

- I stenhård konkurrens stod Armin ut. Det känns fantastiskt roligt och jag är säker på att han kommer göra ett jättefint jobb i rutan. Det är häftigt att så många i hela Sverige har sökt till, vad jag tycker är, Sverige roligaste sommarjobb. Det finns otroligt mycket talang runt om i landet och det har varit ett privilegium att ta del av den, säger Nickoletta Jordö, chef för programpresentationen.

Armin Linnius är 24 år och uppvuxen i Borås. Han har läst affärsjuridik men nu senast pluggat två år på filmlinjen vid Fridhems folkhögskola.

-Det ska bli väldigt roligt att få pröva på att jobba framför en kamera istället för bakom. Jag känner mig såklart nervös, det är trots allt en hel del människor som kommer titta när jag dyker upp. Jag hoppas verkligen att jag gör bra ifrån mig, tror det kommer bli pirrigt inför första sändningen, säger Armin Linnius.

Följ Armins sommarjobb som hallåa i TV4 på Instagram: @sommarhalla

Senast uppdaterad: 2014-07-09