2014-10-06 | Programnytt

Idol-finalen slutsåld på rekordtid

Klockan 10:00 på måndagsmorgonen släpptes biljetterna till Idol-finalen 2014. Förhandsintresset var enormt och under förmiddagen var biljetterna slutsålda.

Idol 10-årsjubilerar i år och intresset är större än någonsin. Firandet når sin kulmen den 5 december med en stjärnsprakande final i Ericsson Globe. När biljetterna släpptes på måndagsmorgonen sa det swish och innan lunch var biljetterna slut. Finalen gästas bland annat av superstjärnorna One Direction.

- Aldrig tidigare har det varit sådant intresse för en Idol-final. Det är enormt kul att engagemanget för Idols 10-års jubileum och våra gästartister är så stort. Idol-finalen 2014 kommer att bli historisk på så många olika sätt, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent på TV4-Gruppen.

Om någon blev besviken för att de inte fick biljetter så kan det finnas en andra chans.

- Under hösten kommer det dyka upp tittartävlingar med möjlighet att vinna biljetter till Idol-finalen. Vi kommer att återkomma om det senare i höst, fortsätter Pelle.

Håll utkik på Idols sociala medier för senaste nytt om Idol och finalen den 5 december. Idol sänds varje fredag klockan 20:00 i TV4.

”Slutsålt” innebär att samtliga platser i Ericsson Globe är uppbokade. Eventuella återkallade platser kan släppas under hösten.

Senast uppdaterad: 2014-10-06