2014-08-14 | Programnytt

Malin Åkerman och David Hellenius bildar Kristallenduo

Skådespelerskan och Hollywoodstjärnan Malin Åkerman är den sista i raden av de spännande programledare som tillsammans leder den glittrande tv-galan Kristallen. David Hellenius och Malin Åkerman kommer att stå sida vid sida under kvällen där det gånga årets bästa tv prisas. Kristallen sänds fredag 29 augusti klockan 20.00 i TV4.

Kristallen, som firar tioårsjubileum, leds i år av flera programledarpar. Paren är Malin Åkerman och David Hellenius, Malin Gramer och Kalle Moraeus samt Petra Mede och Johan Petersson. Tillsammans med Jessica Almenäs som sköter bevakningen från röda mattan ska de göra kvällen till något alldeles extra.

- Vi är jätteglada över att få så celebert besök och att Malin tackat ja till det här uppdraget. Det ska bli otroligt kul att få se henne leda galan tillsammans med David och de andra programledarna, säger Niklas Vestberg, exekutiv producent på TV4.

Malin Åkerman har medverkat i filmer som The Heartbreak Kid, 27 Dresses, Watchmen och Trubbel i paradiset.

- Kul att äntligen vara med och leda Kristallen. Särskilt kul är det såklart att göra det med Malin som jag träffade för första gången i Hörnan där hon var gäst för två år sedan. Vi kände nog båda två att vi funkade bra ihop och att det vore kul att göra nåt mer tillsammans. Och nu har vi äntligen fått möjligheten. Malin har allt som krävs för att göra en sån här gala. Hon är balanserad, snabb, smart, rolig och lite för charmig. Ser verkligen fram emot detta, säger David Hellenius.

Sändningstider för galan:

Röda mattan med Jessica Almenäs
Tillsammans med stylisten Jonas Hallberg tar Jessica pulsen på gästerna.
Sändningstid: 17:00-18:00 i TV4 Play.

Kristallen – Förgalan
Jessica Almenäs leder Kristallens förgala där några av priserna delas ut. Ett sammandrag från förgalan visas i TV4 under Kristallens huvudsändning.
Sändningstid: 19:00 – 19:30 i TV4 Play.

Kristallen
Direktsändning av galan.
Sändningstid: 20:00 – 22:00
Visas även live i TV4play med extrasnack i reklampauserna.

Jarowskij producerar programmet och galan hålls på Stockholmsmässan. Mer information om tv-priset Kristallen, tidigare vinnare och organisation, finns på www.kristallen.tv.Kristallen 2014 sänds fredag 29 augusti klockan 20.00 i TV4.

Följ förberedelserna och få de senaste nyheterna om Kristallen här:
Facebook: https://www.facebook.com/TV4
Instagram: http://instagram.com/tv4/
#kristallen2014

Senast uppdaterad: 2014-08-14