2014-09-09 | Programnytt

Malin Stenbäck och Andreas Weise leder Idol extra!

Fredagen 26 september avgörs Idols första fredagsfinal. Samtidigt är det säsongsstart för ”Idol extra” som i år leds av Malin Stenbäck och Andreas Weise. Idol extra kommer att sändas i reklampauser på TV4 Play och efter det ordinarie Idol-programmet i TV4 och på TV4 Play. 

Malin Stenbäck, även känd som ”praktikant-Malin” från Mix Megapols morgonshow, och tidigare idoldeltagaren Andreas Weise kommer att bjuda på intervjuer, eftersnack och analyser i Idol extra. Journalister, bloggare, jurymedlemmar och idoldeltagare kommer att ge sin syn på programmets innehåll. Idol extra kommer för första gången att sändas i reklampauserna på TV4 Play och som tidigare också efter det ordinarie programmets slut i TV4 och på TV4 Play.

– Idol firar 10 år som bekant och därför vill vi krydda Idol extra med två färgstarka och idolälskande profiler med gedigen erfarenhet av Idol både framför och bakom kameran. De är en dynamisk duo som kompletterar varandra ypperligt, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent för Idol på TV4-Gruppen.

Andreas Weise som var med i Idol 2010 återvänder nu till programmet i och med programledarrollen för Idol extra.

– Det ska bli fantastiskt kul att återvända till Idol och jobba tillsammans med Malin, säger Andreas Weise.

Senast uppdaterad: 2014-09-09