2014-08-22 | Programnytt

Sjuans nya storsatsning Robinson – love edition söker deltagare

Att Robinson är ett äventyr och en prövning är inget nytt. Men när det klassiska tv-formatet återvänder till Sjuan finns även romantiken med som en ingrediens. Nu ska deltagarna inte bara få uppleva sitt livs äventyr utan även få en chans att finna kärleken. Sjuan söker nu deltagare till inspelningarna som drar igång i Kambodja i november.

- Robinson är ett av världens största tv-format, och oerhört framgångsrikt och älskat av publiken. För Sjuan är det här helt rätt och vi kommer naturligtvis att göra det här på vårt sätt, med vår twist, skräddarsytt för en bred kvinnlig publik, säger Marit Danielsson kanalchef för Sjuan.

Paradisstränder, tuffa utmaningar, öråd, lag nord och syd - mycket kommer tittare och deltagare känna igen från tidigare Robinsonsäsonger. Fokus kommer dock inte bara att ligga på överlevnad, tävlingsprestationer och fysik denna gång.

När programmets utvalda kvinnor och män blir strandsatta på en öde ö kan allt hända, under flera veckor ska de leva och kämpa med och mot varandra. Relationer mellan deltagarna kommer som alltid att spela en stor roll i tävlingen. Men i Robinson – love edition är det extra viktigt att hitta en lojal och tävlingsinriktad medspelare som är villig att kämpa för dig.

Sjuan söker nu deltagare mellan 20 och 40 år som är redo att bege sig iväg på sitt livs största äventyr och ta sig an tuffa och påfrestande utmaningar.

De sökande ska vara singlar. Sista ansökningsdag är den 19 september. Sök här

Robinson sändes i TV4 mellan åren 2009-2012. Robinson – love Edition produceras av Mastiff, inspelningen startar i november 2014.

Senast uppdaterad: 2014-08-22