2014-12-09 | Programnytt

TV4 Play nu med Chromecast-stöd

I dag släpps TV4 Play för Chromecast, Googles enhet för att sända innehåll från mobilen, surfplattan och datorn direkt till tv:n, något som inte minst Androidanvändarna önskat. Allt TV4 Plays och TV4 Play Premiums innehåll – inklusive hela Premium Sport – går därmed enkelt att strömma till tv:n via TV4 Play-appen i mobilen eller surfplattan.

Nu kan alla Androidanvändare se allt innehåll som finns i TV4 Plays mobilapp direkt på sin tv med Chromecast. Med uppdateringen, som finns tillgänglig idag i Google Play, kan användarna med Chromecast enkelt strömma TV4 Plays hela utbud, inklusive Premiummaterial, tv-kanaler, filmer och hyrfilmer. Med Chromecast går också allt TV4 Play Premium-Sport-innehåll att se.

- Chromecast-stöd  är något som vi vet har legat väldigt högt upp på Androidanvändarnas önskelista. Det känns så klart bra att vi nu kan erbjuda det lagom till julledigheten. Vi har ambitionen att skruva upp förändringstakten och satsningarna på våra digitala tjänster och ser fram mot ett 2015 med många spännande nyheter, säger Mathias Berg, kanaldirektör TV4-Gruppen.

Inom kort kommer även TV4 Plays iOS-app ha stöd för Chromecast.

För mer information om Chromecast, se www.google.com/chromecast och https://support.google.com/chromecast/.

Senast uppdaterad: 2014-12-09