2014-04-07 | Programnytt

TV4 sänder ny säsong av Welcome to Sweden

Det blir en fortsättning på Welcome to Sweden. TV4 har nyligen beställt en till säsong av Greg Poehlers romantiska komediserie vars premiär sågs av 1,7 miljoner tittare.

Det är nu klart att TV4 beställer en ny säsong av den romantiska komediserien Welcome to Sweden, skapad av Greg Poehler. Serien hade premiär i Sverige den 21 mars i TV4 och får amerikansk premiär den 10 juli på NBC.

- Vi är oerhört glada över den stora publik som följer Welcome to Sweden och alla de positiva reaktioner som vi får från våra tittare. Det ska bli väldigt kul att nu börja planera för en ny säsong, säger Fredrik Arefalk, exekutiv producent och kanalchef TV4.

Serien handlar om kändisrevisorn Bruce som säger upp sig från sitt välbetalda jobb i New York för att starta ett nytt liv i Stockholm med sin svenska flickvän Emma.

- Det är en underbar känsla att skapa en serie som människor uppskattar så mycket. Vårt mål är att göra säsong två ännu bättre, säger Greg Poehler.

Avsnitt fyra av Welcome to Swedens pågående säsong sänds fredag 11 april klockan 21.30 i TV4 och gästas av Gene Simmons, känd från rockbandet Kiss. 

Senast uppdaterad: 2014-04-07