2015-10-01 | Programnytt

Denise Rudberg leder Skilsmässohotellet

Författaren Denise Rudberg är programledare för Skilsmässohotellet som har premiär i Sjuan i vår. Tillsammans med advokaten Mia Edwall Insulander och relationscoachen Lennart Matikainen kommer hon att träffa par som bestämt sig för att gå skilda vägar men som av olika anledningar inte kommer till avslut. – En skilsmässa är aldrig att välja den lätta vägen ut. Det känns fantastiskt att få leda ett program som är så hoppfullt och som syftar till att stärka de här modiga paren, säger Denise Rudberg. 

Skilsmässohotellet är ett program som siktar framåt, som ser ljust på framtiden och som har en modern hållning till skilsmässor och uppbrott. Programmet är inriktat på hur man som separerade får en fungerande framtid även efter en avslutad relation och tittarna kommer lära känna par som bestämt sig för att separera men som av olika skäl inte kommer överens.

Denise Rudberg leder programmet och kommer fungera som bollplank och stöd för paren under resans gång.

- Att skiljas är ett enormt modigt beslut och jag hoppas kunna bidra med mina egna erfarenheter. Jag har vuxit upp med skilsmässa och i nya familjekonstellationer och själv skilt mig och vet därför vilka fallgropar men också vilka nya möjligheter det kan innebära. De här paren får den hjälp jag tror många som väl bestämt sig för att skiljas behöver, säger Denise Rudberg.

Med sig har Rudberg en av Sveriges mest erfarna och meriterade advokater och medlare inom området, Mia Edwall Insulander, som kommer hjälpa paren att upprätta juridiskt bindande bodelningsavtal. Paren kommer också får också hjälp och coachning av Lennart Matikainen, en av landets mest anlitade relationscoacher.

Varje vecka kommer tittarna möta ett nytt par. Skilsmässohotellet produceras i sex avsnitt och sänds i Sjuan i vår.

Senast uppdaterad: 2015-10-01