2015-01-23 | Programnytt

Kärleksäventyret Bachelor får nytt liv i Sjuan

Romantiska dejter, massvis av rosor och framför allt, längtan efter att hitta äkta kärlek. En utvald man kommer få chansen att hitta den rätta och samtidigt uppleva en riktig kärlekssaga. Tv-klassikern Bachelor har premiär i Sjuan hösten 2015.

- Bachelor är så mycket mer än att hitta en flirt, det här är ett program om människor som söker äkta kärlek. Det känns lyxigt att få göra detta format och få bjuda tittarna på ett program fyllt av spänning och romantik, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent.

I Bachelor – när leken blev allvar handlar det om att få den där sista pusselbiten att äntligen falla på plats. En man får chansen att dejta tjugofem singelkvinnor i fantastiska miljöer på en romantisk ö med sol, värme och massor av kärlek. För att komma varandra nära får de uppleva storslagna äventyrsdejter och romantiska möten i solnedgången. Allt är dock inte bara en dans på rosor, under programserien blir det också tuffa val. Varje vecka hålls en rosceremoni där dramat ställs på sin spets. De kvinnor som mannen vill fortsätta att träffa får en ros, som de kan välja att acceptera eller tacka nej till.

I seriens final står mannen med en sista ros – och två kvinnor kvar. Först då får tittarna veta vem som stulit hans hjärta på riktigt.

Det finns fortfarande möjlighet att söka till programmet. Mer info och sökformulär: sjuan.se/bachelor

Bachelor – när leken blev allvar produceras av Eyeworks och spelas in från början på maj. Programmet har premiär i Sjuan under hösten 2015.

Senast uppdaterad: 2015-01-23