2015-05-26 | Programnytt

Nu söker Biggest loser nya deltagare – i par

För första gången kan par som vill ta chansen att förändra sin livssituation söka till Biggest loser. Paren kan bestå av syskon, vänner, kärlekspar eller kanske kollegor, som tillsammans vill kämpa för att uppnå sin dröm om ett hälsosammare liv. Sista ansökningsdagen är 30 juni.

I Sjuans Biggest loser förändras liv. De medverkande arbetar hårt för att ta sig an en helt ny livsstil och under många timmar av tuff träning ger de allt för att drömmen ska bli verklighet.

I kommande säsong, som är den sjätte i ordningen, kan par söka till programmet.

- Det känns väldigt roligt att vi gör något nytt, och ger människor chansen att söka ihop. Det finns en otrolig kraft att kämpa tillsammans. Parkonstellationerna kan vara kärlekspar, vänner, syskon, föräldrar med barn eller varför inte arbetskollegor, men som alla har gemensamt att de vill nå resultat som de tidigare trott var omöjligt, säger Kristin Kaspersen.

Tidigare säsonger i Biggest loser har de medverkande tävlat individuellt och för många har Biggest loser inneburit starten på ett nytt liv. Förra säsongen var det 31-årige Robert Sander som tog hem titeln Biggest loser när han lyckades gå ned hela 62,6 kilo.

- Vi gör ständiga förändringar i alla våra program och det här är ett sätt att tillföra lite nytt och roligt innehåll till just det populära Biggest loser i Sjuan. Vi söker olika typer av par och är öppna för alla förslag och hoppas många ute i landet känner sig manade att söka till programmet, säger Susanna Jacobsson, produktionschef på TV4.

Biggest loser produceras av Meter och nästa säsong sänds under 2016 i Sjuan. Sista ansökningsdag är den 30 juni. Intresserade söker HÄR.

Se mer på Biggest losers Facebook

Mer information finns på tv4.se

Senast uppdaterad: 2015-05-26