2015-04-07 | Programnytt

TV-Soffan – ett helt nytt program där tittarna står för underhållningen

Här kommer ett program för alla entusiastiska tv-tyckare. I höst startar TV-Soffan, programmet där vanliga tittare själva skapar underhållningen. Under programmets gång bjuder frispråkiga smakdomare av rang in resten av svenska folket till sina egna tv-soffor när årets tv-händelser ska avhandlas – och analyseras. TV-Soffan har premiär i TV4 i höst.

- Det känns otroligt spännande att få lära känna Sveriges mest hängivna tittare! Programmet är producerat i över 20 länder och i land efter land visar det sig att det är väldigt kul att se vad engagerade tv-tittare har att säga om det som visas i rutan, säger Gustav Carlsson, exekutiv producent för TV-Soffan.

TV-Soffan är den svenska versionen av det internationella succéprogrammet Gogglebox som tidigare sänts i bland annat England och nu senast gjort succé i grannlandet Norge. I programmet får tittarna följa andra tittare, som delar med sig av sina färgrika åsikter från sina egna tv-soffor runt om i landet. Under programmets gång delar de med sig av sina omedelbara reaktioner från de mest aktuella händelserna i svensk tv.

- Vi letar efter alla möjliga typer av personligheter till programmet - unga som gamla, familjen, paret eller bästa kompisarna. TV-Soffan söker en bredd av konstellationer som älskar att tycka till om tv, säger Gustav.

För att söka till programmet:
Är du själv eller känner du någon som är Sveriges mest engagerade tv-tittare? Sök till programmet på TV4.se/tv-soffan.

TV-Soffan har premiär i höst i TV4 och produceras av Strix.

För att läsa mer om programmet och kolla in söktrailern, gå in HÄR.

Facebook: https://www.facebook.com/tvsoffan

Senast uppdaterad: 2015-04-08