2015-04-21 | Programnytt

TV4 sänder Nöjesguidens Festival-TV i sommar

I sommar kan alla ta del av den stora festivalyran när TV4 Play sänder festival-tv i samarbete med Nöjesguiden. Med närvaro på alla större festivaler i Sverige samt Roskilde kommer sommarens festivalbevakning att bli den mest heltäckande. Allt sammanfattas inför och efter i Nöjesguidens Festival-TV i TV4 Play.

- Vi tycker att Nöjesguiden är en fantastisk samarbetspartner och om de åker på festival i sommar så vill vi att våra tittare ska få chansen att följa med, oavsett om de själva är på plats eller stannar hemma i hängmattan, säger Johan Janrell som är projektledare på TV4.

Nöjesguidens Festival-TV sänds exklusivt i TV4 Play och leds av magasinets klubbredaktör Patrick David. Under sommaren gästas programmets studio av festivalaktuella artister, arrangörer och festivalexperter. Tillsammans tittar de på höjdpunkter från tidigare år och pratar om förväntningar inför årets upplagor.

 – Även om du inte har möjlighet att gå på en enda festival i sommar så ska du kunna känna att du har varit där, säger Nöjesguidens Jenny Nordlander som är redaktör för programmet. Vi kommer plocka upp de bästa snackisarna, de hetaste artisterna och träffa människorna som gör festivalerna.

Nöjesguidens Festival-TV sänds i TV4 Play med start i slutet av maj.

För mer information, vänligen kontakta:

TV4:s Pressavdelning, 08-459 40 00 eller press@tv4.se 

Jenny Nordlander, Digital Redaktionsansvarig, Nöjesguiden på 070-977 91 33 eller jenny.nordlander@nojesguiden.se

Senast uppdaterad: 2015-04-21