2016-07-11 | Programnytt

Anna är TV4-gruppens nya Sommarhallåa

Anna Sjöö, 24 år, från Strömstad är TV4-gruppens nya sommahallåa. Efter månader av castings och hundratals sökande tar nu Anna plats i rutan. – Jag gillar att skriva och berätta, därför tycker jag så klart att det här ska bli super, säger Anna.

Ikväll är det äntligen dags för Anna Sjöö att göra sin debut som hallåa i rutan på TV4. Under sommarmånaderna kommer hon få testa på livet som TV4-hallåa såväl på plats i TV4-huset som livehallåa i direktsändning från Sommarkrysset på Gröna Lund. Anna pluggar just nu tv-produktion i Stockholm med ambitionen att i framtiden kunna producera sina egna idéer.

- Jag är glad och positiv, vilket brukar vara goda egenskaper. Än så länge tycker jag att det som för det mesta är roligast i livet, i både jobb och på fritiden, också är det som är mest skrämmande. Jag är väldigt nervös inför kvällens premiär men det ska bli skitkul, säger Anna.

Det är för fjärde året i rad som en ny sommarhallåa får möjlighet att se hur det är att arbeta som hallåa i TV4-gruppens kanaler, som är det enda mediehuset i Sverige som fortfarande har bildhallåor. Det var flera hundra som sökte men Anna var den som blev vald till sommarhallåan 2016.

- Vi är såklart väldigt glada över att Anna är med vårt hallågäng i sommar! Det är tredje året i rad jag har äran och nöjet att vara med och driva sommarhallåprojektet och det känns lika spännande varje år. Anna alstrar en energi och glädje som smittar och hon gjorde intryck både i framförande och i skrift hela vägen under processen, säger Nickoletta Jordö, chef för programpresentationen.

Följ Annas sommarjobb som hallåa i TV4 på Instagram: @tv4huset.

Senast uppdaterad: 2016-07-11