2016-09-19 | Programnytt

Hillary Clinton är premiärgäst hos Jimmy Fallon i TV12 på tisdag

Presidentkandidaten Hillary Clinton är första gäst när en av världens främsta TV-underhållare Jimmy Fallon och hans The Tonight Show har premiär i TV12. Fallons älskade talkshow kommer att sändas fem kvällar i veckan under hösten med start imorgon, tisdag den 20 september, klockan 18.00 

Att frågan "Hur mår du?" kommer ställas är ingen vild gissning då Hillary Clintons hälsa har diskuterats över hela världen efter att hon kollapsade och tvingades lämna en minneshögtid för 11 september-offren. Konspirationsteorierna om vad som hände ökar i antal varje dag. Och det kommer antagligen även pratas en del om republikanernas presidentkandidat Donald Trump, då de två kombattanterna redan har gjort den pågående valkampanjen till den smutsigaste i historien. Ett intressant och underhållande samtal väntar garanterat med den rutinerade politikern som kan bli USA:s första kvinnliga president. Övriga gäster är artisten Ariana Grande och skådespelaren Terry Crew.

-The Tonight Show med Jimmy Fallon är USA:s i särklass mest populära talkshow, som vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra tittare i TV12 – inte minst eftersom världens blickar i ännu högre grad än vanligt riktas mot USA just nu. Det stundande presidentvalet gör avtryck redan i premiären i TV12 på tisdag, då Hillary Clinton är en av gästerna hos Fallon, säger Hans Pekkari, kanalchef TV12.

Övriga gäster under premiärveckan i TV12:
Onsdag: Mark Wahlberg, Sofia Vergara och Mø.
Torsdag: Kelly Ripa, Priyanka Chopra och Band of Horses.
Fredag: Hugh Jackman, Ken Jeong och Shawn Mendes.

The Tonight Show är USA:s största kvälltalkshow i sitt slag med alla de tyngsta gästerna. Bland stjärnor som gästat programmet kan nämnas namn som Barack Obama, Madonna och vår egen Zara Larsson. Fallon som är välkänd för sina parodier och sketcher har förnyat formatet med färre intervjuer och kortare monolog för att istället göra olika lekar med gästerna. Mindre talk och mer variety show, vilket också blivit en stor trend. Hans fans har lärt sig att älska segment så som #Hashtags, Thank You Notes och Slow Jam the News. Tillsammans med sitt husband The Roots kommer Jimmy Fallon att underhålla TV12:s tittare redan klockan 18.00 kvällen efter programmet sänts i USA. Programmet visas även runt midnatt efter Tiobion i TV12.

Senast uppdaterad: 2016-09-19