2016-01-22 | Programnytt

Kändisarna som gör upp i Gladiatorerna special

Före detta fotbollsstjärnan Malin Moström möter bloggaren och träningsprofilen Alexandra Bring och fotbollsspelaren Anton Hysén möter programledaren Alexander ”Rackaralex” Hermansson i Gladiatorerna special den 30 januari.
- Jag har sett dem som hjältar. Det är en dröm som går i uppfyllelse att ställas mot Gladiatorerna, säger Anton Hysén. 

Även i år tjuvstartar Gladiatorerna säsongen genom att bjuda på en härlig kändisspecial. Lördagen den 30 januari tävlar fotbollsprofilerna Anton Hysén och Malin Moström mot webprofilerna Alexander Hermansson och Alexandra Bring.

Veteranen Malin Moström har 113 landskamper i ryggen medan Alexandra Bring bloggar om hälsa och är en träningsprofil. De jämngamla tävlande på herrsidan har båda tidigare även tävlat i Let’s dance. Alexander kom fyra under sin säsong medan Anton Hysén lyckades med bedriften att vinna både sin egen säsong och jubileumssäsongen. Kändisarna gör upp i fem grenar och möts slutligen i den klassiska hinderbanan.

- Det är ballt att möta gladiatorerna eftersom jag såg upp till dem så mycket när jag var yngre. Dem är på fysisk topp så det är väldigt kul att ställas mot dem, säger Anton Hysén.

Programledare är Gry Forssell och precis som förra året får hon hjälp av backstage-reportern Anders Timell. Grenarna döms av huvuddomaren Ulf Rådbjer. Expertkommentatorer är Niklas Wikegård och Jesper Hussfelt.

Gladiatorerna special sänds i TV4 den 30 januari klockan 20.00. Gladiatorernas ordinarie säsong startar den 19 mars klockan 20.00. 

Senast uppdaterad: 2016-01-22