2016-03-29 | Programnytt

Kärlekspar, Idol-kompisar och tvillingsystrar – här är alla deltagare i Biggest loser 2016

Tillsammans är starkare. I årets säsong av Biggest loser tävlar deltagarna för första gången i par och tittarna kommer få se bland annat kärlekspar, tvillingsystrar, barndomsvänner samt en far och hans son som kämpar sida vid sida för en bättre framtid. Biggest loser – Nu eller aldrig! leds för första gången av Anna Brolin och sänds måndagar och tisdagar i Sjuan med säsongsstart den 11 april klockan 21.00.

Den 11 april drar den sjätte säsongen av Biggest loser igång och genom åren har deltagarna gått ned över 2,2 ton. I programmet förändras liv och tillsammans ska de modiga och förväntansfulla män och kvinnor i årets säsong ge allt för att nå sina mål. För Anna Brolin är det första gången hon axlar programledarrollen för Biggest loser. 

- Jag är så vansinnigt imponerad av den enorma kämparglöd årets medverkande har och jag tycker de är så modiga som tar chansen att kämpa för ett mer hälsosamt liv. Jag känner mig lyckligt lottad att få följa deras resa, säger Anna Brolin.

För att uppnå sin dröm om ett hälsosammare liv krävs stenhårt arbete, en helt ny livsstil och framförallt många timmar av hård träning för att drömmen ska bli verklighet. Och i år står än mer på spel då deltagarna kommer kämpa både för sig själva – och sin partner. Paren kommer nämligen vägas in tillsammans i början av tävlingen.

Deltagarna kommer även i år coachas av Sabina Dufberg och Mikael Hollsten, vars jobb är att motivera och hjälpa deltagarna.

De som medverkar i Biggest loser 2016 är: 

Artistkompisar:
Jennie Thellberg, 20 år, Vålberg
Sandra Wikström, 26 år, Mora

Kärlekspar:
Louise Hallberg, 30 år, Västerhaninge
Mikael Hederstedt, 32 år, Västerhaninge

Tvillingsystrar:
Ida Eklund, 27 år, Lessebo
Emelie Eklund, 27 år, Halmstad

Barndomsvänner:
Aida Ljungberg, 24 år, Södertälje
Anton Boström, 27 år, Södertälje

Styvbröder:
Pierre Kjellman, 42 år, Katrineholm
Johan Bergquist, 42 år, Knivsta

Far och son:
Jonathan Ewander, 18 år, Billesholm
Roger Ewander, 43 år, Billesholm

Vänner:
Hastyar Sarkan, 28 år, Eskilstuna
Simon Kasto, 23 år, Karlstad

Biggest loser sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 i Sjuan med start den 11 april.

Läs mer om Biggest loser på Facebook.

Hashtag: #biggestloserSE

Senast uppdaterad: 2016-03-29