2016-03-29 | Programnytt

Nya Idoljuryn letar stjärnor i Skövde

Nu är det äntligen dags för Nikki Amini, Fredrik Kempe och Quincy Jones III att leta efter nya Idolstjärnor! Kanske finns vinnaren av Idol 2016 i Skövde? Den 2 april klockan 08.00 kommer Idol för första gången någonsin till Skövde, platsen är Kulturhuset. Press är välkommen att närvara.

Efter 12 år kommer vi äntligen till underbara Skövde! Staden där min superstjärna till mamma föddes. Och nu hoppas vi självfallet på att hitta nästa stora stjärna! Vi är alla oerhört laddade för att se vad Skövde 2016 har att erbjuda! säger Pär Lernström.

Årets turné blir juryns första, i den nya juryn sitter hitmakaren Fredrik Kempe, internationella PR-esset Nikki Amini och stjärnproducenten Quincy Delight Jones III. Med sin kompetens, erfarenhet, bredd och passion och sina goda insikter om den nya musikmarknaden ska juryn ge sig ut för att möta drömmande, krävande, unika, talangfulla och fantastiska sökanden i hopp om att hitta nästa stora stjärna.

Datum: Lördag 2 april
Plats: Kulturhuset
Tid: 08.00

Auditionstäder och datum 2016:
2 april – Skövde, Kulturhuset.
9 april – Stockholm, Tele2 arena.

Alla som fyllt 16 år senast den 1 september i år är välkomna att söka.

Samtliga sökande måste visa ID vid registrering.

Mer info om auditionturnén och sökprocessen finns på www.tv4.se/idol

Press är välkommen att närvara lördag 2 april. Kontakta Caroline Nylander på TV4:s pressavdelning för mer information, caroline.nylander@tv4.se. 

Läs mer om nya Idoljuryn här!

Mer om Idol:
Idol 2016 blir programmets tolfte säsong. Förra säsongen blev en succé och finalen gick till historien när tre idoler möttes i finalen i Globen. Många stjärnor har upptäckts genom åren och 2015 vann Idol en kristall för årets bästa underhållningsprogram.

Senast uppdaterad: 2016-03-29