2016-10-24 | Programnytt

Nytt medium i en stjärnspäckad säsong av En natt på slottet

En natt på slottet är tillbaka med en ny säsong i Sjuan. Linda Lindorff, Linus Svenning, Daniel Paris, Danijela Rundqvist, Sanna Lundell och Per Holknekt är bara några av de som gästar det nya mediet Anne-Kristine Augestad på Wenngarns slott. En natt på slottet har säsongspremiär den 31 oktober klockan 21.00 i Sjuan.

– Att vara med om övernaturliga händelser kan vara både spännande och läskigt. Jag är glad över att jag har fått vara med mina gäster under deras upplevelser. Jag kan utlova en dramatisk höst där gästerna på slottet får hälsningar från andevärlden, säger programledaren medietAnne-Kristine Augestad.

Snart börjar en ny säsong av En natt på slottet i Sjuan och tittarna bjuds på flera nyheter. Ett nytt medium och ett nytt slott. Anne-Kristine är ett norskt medium som redan som barn hade kontakt med andevärlden. Tittarna får följa med när hon bjuder in kända personligheter för en natt på Wenngarns slott och några av kändisarna är med om omvälvande upplevelser.

– Det känns väldigt roligt att få presentera Anne-Kristine för Sjuans tittare. Hon har verkligen gjort årets säsong av En natt på slottet till något extra och utöver de spännande upplevelserna som deltagare var med om, visade det sig även att några av våra deltagare själva hade mediala förmågor, säger Joel Bendrik, exekutiv producent i Sjuan.

Anne-Kristine sökte till den första säsongen i TV Norges program Jakten på 6. Sans där hon tävlade mot andra medier och tog hem silverplatsen. Hon har varit fast medium i Åndenes makt i TV Norge sedan 2013.

En natt på slottet har säsongspremiär måndag den 31 oktober klockan 21.00 i Sjuan.

Medverkande kändisar

Del 1 av 8
Linda Lindorff
Kalle Zeman
Hanna Sundin
Stefan Hildingsson

Del 2 av 8
Per Holknekt
Valerie Aflalo
Anna Benson
Simon Zion

Del 3 av 8

Håkan Hemlin
Cecilia Ehrling
Josefine Sundström
Johan Jureskog

Del 4 av 8

Eddy Bengtsson
Linus Svenning
Jennifer Brown
Danijela Rundqvist

Del 5 av 8

Sofia Rågenklint
Robert Kronberg
Dogge Doggelito
Jessica Folcker

Del 6 av 8

Casper Janebrink
Meral Tasbas
Daniel Paris
Anette Norberg

Del 7 av 8

Ann Söderlund
Sanna Lundell
Ralf Gyllenhammar
Carl-Jan Granqvist

Del 8 av 8

Catarina Hurtig
Lotta Gray
Glenn Hysén
Axel Schylström

Senast uppdaterad: 2016-10-24