2016-04-06 | Programnytt

Per Morberg gör comeback i Sjuan i höst

Passionerat, eldigt, svettigt och väldigt gott! Äntligen får tittarna njuta av Per Mobergs matlagning igen. I höst gör Sveriges mest färgstarke kock comeback med sin älskade matlagningsserie Vad blir det för mat i Sjuan. - Per är en skönt temperamentsfull karaktär som gör matlagning till show, det är glöd rakt genom. Han är mycket varmt välkommen tillbaka, säger Marit Danielsson, kanalchef Sjuan.

Per Morbergs matlagningskonst är verkligen något utöver det vanliga och i höst är han åter aktuell i Sjuan med sitt välkända program Vad blir det för mat. Där bjuds det som alltid på härlig matlagning på Pers egna vis. Med en stor familj och gäster som kikar in genom dörren titt som tätt gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och bjuda in till en gemensam måltid. Per lagar sina favoriträtter hemma på gården i Sörmland och blandar husmanskost med internationella influenser – något som resulterar i fantastiska smakupplevelser.

Vad blir det för mat sändes första gången år 2007 och säsong 9 startar hösten 2016 och sänds i tio avsnitt i Sjuan.

Morberg har tidigare medverkat som domare i Sveriges mästerkock och lett programmen Jakt och fiske och Den stora matresan. Han har skrivit en självbiografi, Morberg – scenen, livet och konsten att laga mat, och gett ut ett flertal kokböcker. Han är också en namnkunnig skådespelare och har synts i tv-serier och filmer som Rederiet, Upp till kamp, Inkognito, Så som i himmelen och Hur många kramar finns det i världen? 

Senast uppdaterad: 2016-04-06