2016-09-27 | Programnytt

Stjärnspäckat i Hellenius hörna

Ingmar Stenmark, Mia Skäringer, Leif GW Persson, Laleh och Miriam Bryant - det är bara några av gästerna som besöker David Hellenius i hans talkshow Hellenius hörna nu i höst. 

Nu börjar inspelningarna av den åttonde säsongen av Hellenius Hörna. Och programmet bjuder på en hel del nyheter. Fördubblad sändningstid, fler gäster, husband och artistnummer i varje program. Programledare är dock fortfarande David Hellenius.

- En av de vanligaste synpunkterna jag fått på Hörnan är att den är alldeles för kort, och det har vi ju själva också tyckt. En kommersiell halvtimme går väldigt fort. Så nu är vi otroligt glada och stolta att vi har fått en hel timme att fylla, säger David Hellenius.

Varje program kommer att innehålla två pratgäster istället för som tidigare en. De kommer också att mötas i intervjusoffan.

- Målet har varit att sätta ihop lite oväntade konstellationer av mina drömgäster, som till exempel Ingemar Stenmark och Miriam Bryant, och Leif GW Persson och William Spetz. Ska bli spännande att se vad som uppstår där!, säger David. 

Ett artistnummer avslutar varje program. Husbandet består av några av Sveriges mest namnkunniga musiker under ledning av Jonas Gröning. I bandet finns också sångerskan Joanna Perera.

- Det är klart att jag har tittat på amerikanska talkshower och drömt om att göra något liknande med min lilla variant, och nu känns det som om vi börjar närma oss. Det här kan nog bli den bästa säsongen hittills, säger David.

Hellenius Hörna kommer att sändas i TV4 på söndagar klockan 20.00 med premiär den 23 oktober.

De här gästar Hellenius Hörna i höst:

Program 1
Intervjugäster: Magnus Uggla och Johan Glans. Artist: Magnus Uggla.
Program 2
Intervjugäster: Orup och Mia Skäringer. Artist: Petter feat. Linnea Henriksson.
Program 3
Intervjugäster: Veronica Maggio och Dan Ekborg. Artist: Veronica Maggio.
Program 4
Intervjugäster: Lena Philipsson och Gunde Svan. Artist: Lena Philipsson.
Program 5
Intervjugäster: William Spetz och Leif GW Persson. Artist: Ej klar.
Program 6
Intervjugäster: Björn Skifs och Laleh. Artist: Laleh.
Program 7
Intervjugäster: Ingemar Stenmark och Miriam Bryant. Artist: Miriam Bryant.
Program 8
Intervjugäster: Robert Gustafsson och Sofia Helin. Artist: Danny Saucedo.
Program 9
Intervjugäster: Petra Mede, Rolf Lassgård. Artist: Miss Li.

Senast uppdaterad: 2016-09-27