2016-11-21 | Programnytt

Tina i fjällen är tillbaka i TV4

Det har blivit dags att följa med Tina Nordström till fjällen igen. I fyra episoder välkomnar hon tittarna och fyra utvalda gäster till en jaktstuga i Jämtland. Där bjuder Tina på det bästa svenska fjällvärlden har i form av vällagad mat, aktiviteter, skratt och upplevelser. 

– Jag älskar fjällen! Det är en fantastisk miljö där jag samlar kraft, hittar inspiration och lagar massor av god mat. Det känns riktigt kul att välkomna Martin, Maud, Kalle och Nour till fjällen, säger Tina Nordström, programledare och kock.

Under säsongen får Tina besök av artisten Martin Stenmarck, f d partiledaren Maud Olofsson (C), musikern och programledaren Kalle Moraeus och skådespelaren Nour El Refai. Förutom att det lagas mycket och smarrig mat drar Tina i väg med dem på olika aktiviteter. Tillsammans med Martin blir det en utmanande fjälltur på cykel, Maud Olofsson återfinns i slalombacken, Kalle kör skoter och Nour åker Zipline på Åreskutan.

Det bjuds på god mat och spännande äventyr i fjällvärlden men varje avsnitt innehåller också en överraskning. Martin tackar för sig med att framföra en låt som han skrivit tillsammans med Tinas renskötarkompis Valko och Maud utmanas i en stenhård batalj – öga mot öga – i Fia med Knuff. Tillsammans med Kalle Moraeus får Tina uppleva en galen afterski och i sista avsnittet pratas det om spöken i jakvillan och så blir det mys med Nour framför den öppna brasan.

– Äntligen är Tina i fjällen tillbaka i TV4. Jag är övertygad om att alla som har saknat Tina kommer att få precis vad de har längtat efter. Och lite till, säger Johan Janrell, exekutiv producent TV4.

Tina i fjällen sänds i fyra avsnitt med start måndagen den 28 november klockan 20.00 i TV4.

Episod 1, 28/11, Martin Stenmarck

Episod 2, 5/12, Maud Olofsson

Episod 3, 12/12, Kalle Moraeus

Episod 4, 19/12, Nour El Refai

Senast uppdaterad: 2016-11-21