2016-04-08 | Programnytt

Tittarsuccén Let's dance på turné i Sverige

I Let’s dance live får publik runt om i hela Sverige uppleva en påkostad dansshow i arenaformat, och återse några av tv-programmets mest älskade danspar. Under varje showkväll utses ett vinnande par av publikens sms-röster och juryn Ann Wilson, Tony Irving och Cecilia Lazar.Värd för Let's dance live är programledaren David Hellenius.

– Att ta ut en stor produktion som Let’s dance på turné är ju en rätt galen idé och då är det bara att haka på känner jag. Det kommer bli sjukt roligt att ge sig ut på vägarna med det här gänget. Efter alla år i tv-studion ser vi fram emot att äntligen få träffa alla Let’s dance-fans runt om i Sverige, säger programledaren David Hellenius.

Total medverkar sju danspar, från såväl den pågående tv-säsongen som tidigare års omgångar. Vilka det blir avslöjas inom kort.Let’s dance live är inspirerad av den brittiska förlagan Strictly Come Dancing Live, som turnerat i Storbritannien sedan 2008 och blivit en enorm framgång. 

- Lets Dance live blir en naturlig förlängning av vår uppskattade fredagsunderhållning. Nu bjuder vi in våra tittare runt om i landet att ta del av den magiska stämningen i Lets Dance på plats, i en arena nära dem, säger Anika Beciljevski, exekutiv producent Let's dance, TV4-Gruppen.

Turnédatum Let’s Dance live 2016

14 okt – Karlstad, Löfbergs Arena

15 okt – Leksand, Tegera Arena

22 okt – Malmö, Malmö Arena

29 okt – Linköping, Saab Arena

30 okt – Gävle, Gavlerinken Arena

5 nov – Göteborg, Scandinavium

6 nov – Jönköping, Kinnarps Arena

12 nov – Stockholm, Globen

18 nov – Luleå, Luleå Arena

19 nov – Örnsköldsvik, Fjällräven Arena

Senast uppdaterad: 2016-04-08