2017-09-05 | Programnytt

Biggest loser VIP slog rekord i Sjuan!

Måndagens premiär av Biggest loser VIP på Sjuan sågs av hela 765.000 tittare, med en andel på 30,9 procent och rating på 11,1 procent i Sjuans huvudmålgrupp kvinnor 25-59 år. Det är den högsta andelen i Sjuans huvudmålgrupp någonsin.

Under måndagskvällen intog sju kända ansikten Ekolsunds slott och Anna Toledano Book, Runar Sörgaard, Jonas Hallberg, Camilla Henemark, Morgan Karlsson, Loulou Lamotte och Jan ”Blondie” Hammarlöf började en resa mot att nå ett hälsosammare liv. Intresset att följa dessa kända ansikten i deras kamp på slottet visade sig vara stort och premiären av Biggest loser VIP, som Sverige är först i världen med att sända, drog hela 765.000 tittare till Sjuan enligt preliminära tittarsiffror från MMS. 

- Jag är obeskrivligt glad och stolt just nu! Den sensationella start som vi fick för programmet visar verkligen vilket engagemang våra modiga och grymma deltagare skapar samt att Sjuan är en kanal att räkna med. Alla som varit involverade i projektet har lagt ner sin själ och det finns inget roligare än när hårt slit lönar sig. Jag hoppas innerligt att folk följer med oss på resan och jag kan lova att det här är en Biggest Loser-säsong som kommer att överträffa allas förväntningar! säger Lotta Andersson, exekutiv producent. 

Senast Sjuan kom upp i den totala tittarsiffran var 2012 med Hela Sverige bakar. Sjuan krossade dessutom motståndet i 21-timmen i sin huvudmålgrupp kvinnor 25-59 år och var dessutom högst i nästan alla målgrupper.

Biggest loser VIP visas måndagar och tisdagar 21.00 i Sjuan och på TV4 Play.

Senast uppdaterad: 2017-09-05