2017-03-24 | Programnytt

De tar sig an sitt livs utmaning i Biggest loser 2017

Svett, tårar, överväldigande känslor och en otrolig kämparglöd. Det sammanfattar den spännande sjunde säsongen av Biggest loser där 14 nya deltagare tar sig an utmaningen att nå en hälsosam och hållbar livsstil. Tränaren Mikael Hollsten är tillbaka och tillsammans med nytillskottet, personliga tränaren Sabina Dalfjäll, motiverar och coachar de deltagarna till att nå sina mål. Biggest loser – nu eller aldrig! programleds av Anna Brolin och är tillbaka i Sjuan på måndagar och tisdagar klockan 21.00 med start 10 april.

Efter förra årets succé-säsong är Biggest loser – nu eller aldrig! tillbaka i Sjuan. I programmet förändras deltagarnas liv och tillsammans ger 14 modiga kvinnor och män allt för att nå sina mål. För att deras drömmar om ett hälsosammare liv ska bli verklighet krävs stenhårt arbete, en helt ny livsstil och framförallt många timmar av hård träning. Tittarna får även lära känna deltagarna på djupet och ta del av deras egna starka berättelser om varför de bestämt sig för att ta steget att förändra sina liv.

- Alla deltagare är mina idoler. Deras otroliga slit för ett hälsosammare liv är helt makalöst imponerande! Årets säsong av Biggest loser kommer inte lämna någon oberörd. Min känsla är att det är snäppet mer dramatiskt än tidigare och att själva tävlingen kommit fram än mer, vilket jag tycker bidragit till spänningen i programmet, säger Anna Brolin, programledare Biggest loser. 

På Ekolsunds slott bor, tränar och kämpar deltagarna tillsammans. Ny för i år är den personliga tränaren Sabina Dalfjäll som tillsammans med Mikael Hollsten coachar deltagarna. Sabina har dansat stora uppsättningar med bland annat Bounce, varit bakgrundsdansare till flera stora artister och arbetar som personlig tränare. Den stora finalen avgörs mellan de som lyckats hålla sig kvar längst i tävlingen och därmed tappat flest kilon under resans gång. Genom åren har de tidigare deltagarna gått ned över 2,5 ton tillsammans och nu är det dags för ett nytt gäng deltagare att höja den siffran ytterligare!

Det är alltid kul när det närmar sig en premiär för Biggest Loser, och i år är inget undantag! Årets deltagare är riktiga fighters och jag är djupt imponerad över deras insatser och kämparglöd. Det här kommer att bli en händelserik säsong med många överraskningar, riktigt starka känslor och dramatik, säger Lotta Andersson, exekutiv producent.

Medverkande i Biggest loser 2017: 

Catrine Söderström, 27 år, Gävle

Ingemar Stenslätt, 39 år, Segeltorp

Jennie Hansson, 27 år, Värnamo

Jinnie Skoog, 37 år, Södertälje

Jonas Barkhult, 23 år, Onsala

Ludvig Johansson, 22 år, Skellefteå

Lisen Saldes, 22 år, Nacka

Michael Fridebäck, 46 år, Handen

Pontus Björlund, 26 år, Norrköping

Rebecca Carlström, 22 år, Sandviken

Sebastian Serio Viitanen, 35 år, Kristianstad

Simon Axelsson, 22 år, Enköping

Zandra Östergren, 32 år, Gävle

Zandra Spångberg, 28 år, Eskilstuna

 

Biggest loser sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 i Sjuan med start den 10 april.

Se mer om Biggest loser på Facebook och Instagram. Hashtag #biggestloserSE

Senast uppdaterad: 2017-03-24