2017-09-13 | Programnytt

Klart för en tredje säsong av GW:s mord

GW:s mord är slut för den här omgången. Men Leif GW Persson fortsätter att gå igenom mordfall i TV4. Redan i vår kommer han tillbaka med en tredje säsong av GW:s mord.
- Men tanke på mitt intresse för frågan är det en stor glädje att få berätta om dem för för andra människor som är intresserade av den här typen av gräsigheter, säger Leif GW Persson.

GW:s mord hade premiär under våren 2017, och Leif GW Persson gjorde en storstilad entré i TV4 med sitt unika och starka historieberättande.

De sex första avsnitten följdes upp av fyra nya i en andra säsong under hösten. Det sista avsnittet sändes under måndagen och efter ytterligare en stark omgång står det redan nu klart att Leif GW Persson fortsätter att ge sin syn på de mordfall som intresserat honom mest genom åren.

- Jag har läst handlingar, förundersökningar och domar - i dem fall det finns domar - i närmare 1000 svenska mord och många av dem ligger långt tillbaka i tiden. Så länge tittarna vill se - och ta del av det jag kan - kommer jag fortsätta berätta, säger Leif GW Persson.

- Vi är väldigt stolta över berättandet i GW:s mord och mottagandet från tittarna, och det är glädjande att det nu blir fortsatt skarpa analyser från Leif GW Persson kring en rad av våra mest uppmärksammade, såväl som mindre kända, mordfall, säger David Lillemägi, exekutiv producent.

Våren 2018 återvänder GW:s mord för en ny säsong.

Senast uppdaterad: 2017-09-13