Övriga nyheter

Fredrik Sundberg årets sales manager

Fredrik Sundberg, TV4 Sverige Växjö, vann priset Sales manager of the year på Bonnier sales awards som hölls på fredagen den 16 mars. - Jag är jätteglad, det hade jag inte räknat med, säger han.  

Fredagen den 16 mars utsågs vinnarna av 2011 års Bonnier sales awards vid en galamiddag på Grand Hotel i Stockholm. Av omkring tusen säljare inom hela Bonnierkoncernen vann Fredrik Sundberg, säljchef på TV4 Sverige i Växjö, priset Sales manager of the year som är en av galans totalt tre kategorier. Vinsten är en summa på 10 000 euro.

 

Grattis Fredrik, hur känns det? 
- Det känns fantastiskt bra! Jag är jätteglad för det här det, det hade jag aldrig räknat med men det är klart, jag har gått som på nålar sedan jag fick veta att jag var nominerad.

TV4-Gruppens vd, Casten Almqvist, är också glad över vinsten. 
- Detta år saknar motstycke för TV4-Gruppen i Bonnier Sales Awards. Bara att bli nominerad i alla tre klasser är en prestation långt utöver det vanliga. Efter kvällens gala på Grand Hotel kan vi nu dessutom glädjas över Fredrik Sundbergs seger i klassen Sales manager of the year. Med sitt resultatinriktade arbetssätt, sin inkluderande ledarstil och inte minst en smittande entusiasm lyckas han gång på gång få sina team att uppnå målen. Sättet som Fredrik dessutom axlat ett utökat chefsansvar parallellt med att prestera enastående tillväxt förtjänar stor respekt. Han är en god förebild för oss alla, säger Casten Almqvist.

Vinnaren själv tror att framgångsfaktorn bakom utmärkelsen är teamet han arbetar med. - Jag har lyckats få ihop ett väldigt bra team av säljare i Småland och Blekinge. Vi har haft ett bra team i många år nu och det har lett till en bra kontinuitet i arbetet, det är jätteviktigt för framgången. Jag är beroende av bra människor runt omkring mig för att göra ett bra jobb och jag har haft turen att få ha det, säger Fredrik.

Förutom vinnaren var ytterligare två TV4-säljare nominerade till Bonnier sales awards: Jonas Nilsson, TV4 Sverige Västerås, var nominerad till priset Rookie of the year och Carl-Johan Löfvenborg, TV4:s konceptavdelning, var nominerad till Sales representative of the year.

Förra året vann TV4:s Johan Hedquist i kategorin Field sales representative of the year och året före vann TV4 Sveriges Jenny Boberg priset Rookie of the year.

Bonnier sales awards är ett pris instiftat för att belöna och främja önskvärda beteenden och goda resultat inom annonsförsäljningsverksamheten inom Bonnier och vinnarna ska vara inspirerande för såväl kollegor, affärspartners och kunder och en tillgång för Bonnierkoncernen.

I juryn sitter Jonas Bonnier, vd Bonnier AB, Casten Almqvist, vd TV4, Bodil Ericsson Torp, Bonnier AB, Trond Juliussen, Bonnier Media Norway, Heikki Rotko, MTV3, Finland, Ulrika Saxon, Bonnier Tidskrifter, Marjaana Toiminen, Bonnier Publications, Finland, och Eric Zinczenko, Bonnier Corporation, USA. 

Senast uppdaterad: 2013-11-13