Övriga nyheter

Guld och Komedi till Viasats Underhållningspaket

Från och med den 1 september ingår TV4 Guld och TV4 Komedi i Viasats Underhållningspaket, vilket innebär hundratusentals fler potentiella tittare. Även tjänsten TV4 Play ingår nu i Viasats utbud, och kan ses via Viasat OnDemand. Från och med början av september ingår TV4 Guld och TV4 Komedi i Viasat som linjära kanaler. De båda kanalerna kommer att ingå i Viasats Underhållningspaket. 

Från och med början av september ingår TV4 Guld och TV4 Komedi i Viasat som linjära kanaler. De båda kanalerna kommer att ingå i Viasats Underhållningspaket.

TV4 Guld och TV4 Komedi finns nu hos Com Hem, Canal Digital, Tele2, och Telia, - och från och med den 1 september även hos Viasat. Det innebär att kanalerna återfinns på tre av fyra distributionsplattformar: kabel-tv, satellit och ip-tv/bredband, och saknas nu alltså bara i det digitala marknätet.

TV4-Gruppen har också tecknat avtal med Viasat OnDemand för TV4 Play. Numera kan Viasat-abonnenter få TV4 Play i sin tv via fjärrkontrollen - när de själva vill. TV4 Play-tjänsterna som ingår i Viasat OnDemand spänner i det här fallet över TV4, TV4 Plus och TV4 Fakta samt den helt nya tjänsten Latjolajban Play, som samlar alla barnprogram på ett ställe.

Senast uppdaterad: 2013-11-13