Övriga nyheter

Honkamaa och Larsson nya styrelseledamöter

Vid en extra bolagsstämma i TV4 AB i dag beslutades enhälligt att välja in Stina Honkamaa och Mats Larsson som nya ordinarie styrelseledamöter. Stina Honkamaa är Sverigechef på Google. Hon har tidigare varit vd för mediebyrån Carat, varit styrelseledamot för Sveriges Reklambyråer och bland annat jobbat som konsult inom mediebyråvärlden samt som reklamsäljare på TV3. 

Stina Honkamaa är Sverigechef på Google. Hon har tidigare varit vd för mediebyrån Carat, varit styrelseledamot för Sveriges Reklambyråer och bland annat jobbat som konsult inom mediebyråvärlden samt som reklamsäljare på TV3.

- Jag ser verkligen fram mot arbetet i styrelsen eftersom TV4 ligger i framkant vad gäller nytänkande inom den svenska mediebranschen. Vi befinner oss i den mest omfattande medieförändringen någonsin och kombinationen mellan traditionella och nya medier ger möjligheter vi inte ens kan föreställa oss. Här finns alla förutsättningar för de medier som är innovativa att växa, vara lönsamma och sätta sin prägel på mediesverige, säger Stina Honkamaa.

Mats Larsson är advokat på advokatbyrån Eversheds Södermark med inriktning på svensk och internationell affärsjuridik, immaterialrätt, media och underhållning samt företagsöverlåtelser. Han är också styrelseordförande i Djurgården Hockey.

- Jag har jobbat med juridik inom media och underhållning under drygt tjugo år och tycker att det ska bli fantastiskt roligt att få vara med och delta, och förhoppningsvis också kunna tillföra något, i utvecklingen av TV4-Gruppen, som jag tycker är det företag som leder utvecklingen av tv-mediet i Norden, säger Mats Larsson.

Senast uppdaterad: 2013-11-13