Så mycket bättre blir digitalt magasin

Så mycket bättre tar nu steget in i magasinsvärlden. När säsong 3 har premiär till helgen, lanseras även ett digitalt gratismagasin för både Ipad och Iphone.Magasinet är ett samarbete mellan TV4 och Bonnier tidskrifter.

Den 23 oktober, släpps ett införnummer i App store där läsarna får en liten glimt av vad som komma skall, och direkt efter sändningens slut på lördagar kommer magasinet om artisten i programmet att finnas för nedladdning.

– Så mycket bättre är ett enormt starkt format och varumärke som är intressant att lyfta ut på flera sätt. Vi hoppas och tror att det här samarbetet både kan addera något nytt för dem som ser programmet, samtidigt som det förstärker både engagemang och tittning på Så mycket bättre, oavsett plattform, säger Håkan Rossberg, Konceptchef TV4.

Bakom produktionen – som är ett samarbete mellan TV4 och Bonnier Tidskrifter – står Boom Publishing. Boom, som även producerat boken "Jag är Zlatan Ibrahimovic" för Ipad, ger i dag även ut modemagasinet C Mode och inredningsmagasinet Trendenser.

Senast uppdaterad: 2012-10-23