2012-10-01 | Övriga nyheter

TV4 HD och TV4 News blir tillgängliga för alla Boxerkunder - Sjuan frivisas

Från och med i dag, 1 oktober, blir TV4 HD tillgänglig för alla Boxers kunder, som därigenom också kommer att kunna se sina lokala sändningar i HD. Även TV4 News görs tillgänglig för alla Boxerkunder. I dag inleds också en frivisningsperiod av Sjuan i marknätet.

Samtliga kunder som i dag har ett aktivt boxerkort kommer ha möjlighet att se TV4 HD utan extra kostnad. Samtidigt görs TV4 News också tillgänglig för alla med ett aktivt boxerkort.

- Jag är mycket glad över att vi kommit överens med TV4-Gruppen om att låta våra kunder få ta del av två så populära och starka kanaler, samtidigt som TV4 ges möjligheten att nå ut till cirka 600 000 hushåll med sitt budskap, säger Andrea Gisle Joosen, vd för Boxer Sverige.

- Överenskommelsen med Boxer är viktig. Genom den tar vi ytterligare ett steg mot att erbjuda våra tv-tittare en förstklassig tittarupplevelse i så bra bildkvalitet som möjligt. Den säkerställer också att tittarna kan se sina lokala nyheter via TV4 HD och annonsörerna når ut lokalt med sina kampanjer, säger David Österlund, distributionschef TV4-Gruppen.

I dag inleds också en frivisningsperiod av Sjuan i marknätet. Sjuan röner just nu de största tittarframgångarna någonsin, bland annat tack vare Hela Sverige bakar. Fram till den 15 december kommer ännu fler att kunna se Sjuan, då kanalen fritt visas via marknätet.

TV4 HD och TV4 News kan ses av alla Boxers kunder som har ett så kallat PC4-kort samt en digital-TV-mottagare som stöder utsändningstekniken DVB-T2.

 

Senast uppdaterad: 2012-10-24