2016-10-12 | Övriga nyheter

Youtube-stjärnan Keyyo till ENT

Hon fick pris för Årets humorkanal 2016. Youtube-stjärnan Kristina ”Keyyo” Petrushina välkomnas nu till TV4:s kreativa nätverk för digitala plattformar ENT. Som en del av ENT kommer hon fortsätta att producera fantastiskt innehåll till sina kanaler och utveckla nya innehållsidéer tillsammans med teamet på ENT.

- Vi är såklart superglada att inleda ett samarbete med Keyyo! Vi har stora planer för utvecklingen av ENT framåt och Keyyo passar perfekt in i de planerna. Som TV4:s talangnätverk kommer vi kunna arbeta med Keyyo på många olika sätt och utvecklas tillsammans. Hennes nyckelroll i Talang är bara ett exempel på hur vi inom TV4-Gruppen kommer samarbeta framöver, säger Sanny Ekstrand, Head of ENT.

Förutom en stor och mycket populär Youtube-kanal har Keyyo tidigare skrivit och producerat sina egna humorserier på SVT Play. Hon har vunnit flera priser på Youtube-galan Guldtuben som hon också ledde 2016 tillsammans med Kodjo Akolor och nu senast ledde hon Barncancergalan med Carina Berg. Under våren är hon aktuell i TV4 då hon tillsammans med Pär Lernström är programledare för Talang.

 

Om Keyyo

Kristina ”Keyyo” Petrushina är 19 år och bor i Stockholm. Hon har vloggat i nio år och har över 330 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal där hon gör humoristiska videos.  

 

Youtube: https://www.youtube.com/user/VeryCoolNinja

Instagram: @keyyo

Twitter: @keyyos

 

Om ENT

ENT förenar TV4-Gruppens hela kraft med Sveriges bästa innehållsskapare på digitala plattformar. Målet är att skapa attraktivt innehåll för en yngre publik samt att i den miljön erbjuda annonsörer en ny och bred palett av kreativa och skräddarsydda innehållslösningar. ENT stöttar talangerna i deras skapande och producerar relevant innehåll för TV4-Gruppens digitala kanaler, med TV4 Play i spetsen. Sedan tidigare är bland annat musik- och humorgruppen De Vet Du en del av ENT och just nu är de aktuella med TV4 Play-serien De Vet Du – Livet. Christoffer Nordenrots ENT-producerade serie Män-i-skor snurrar just nu på Youtube liksom Instagram-stjärnorna Språk för allas Nyheter för alla. ENT har tidigare producerat programmen Veckans 360 och Vägen till Bråvalla.  

Senast uppdaterad: 2016-10-12