2016-03-11

Världen är orättvis men Austin rockar

Kvällen innan allt drar igång och vi scrollar den digra agendan för dag 1 på SXSW. Sållar och sållar men det är svårt. Så mycket spännande och intressant. Men det finns en punkt som vi alla fokuserar på "President Obama Keynote Conversation". Men, en efter en nås vi av besked om att tyvärr, det blev inte du och inte du, som fick en biljett i lotteriet om platserna.

Morgonen efter, i kön till Starbucks hör jag två kvinnor fråga varann om vilka i släkten de berättat för att de ska få gå på Barack. De har alltså biljetter! Båda två! Måste bara fråga hur de lyckats. De visar sig såklart att de är "super sponsors". That's how you do it! Men, en i deras team har dessutom vunnit en biljett! Världen är inte rättvis. Men det är otroligt coolt att vi är här ändå. 

Super sponsors next year 😉.

Anna Rastner 

Senast uppdaterad: 2016-03-11

Anna Rastner

TV4-historia:
Började som digital programchef i november 2014

Innan dess:
Kom närmast från en tjänst som redaktionell affärsutvecklingschef för Mittmediakoncernen. Innan dess 8 år på Expressen som tv-chef och redaktionschef för Digitala Medier. Och ännu längre tillbaka programchef, VD, programledare på TV8 och en rad andra roller inom MTG.

Viktigaste mediefrågan:
Mediabranschen genomgår just nu ett paradigmskifte. Vilka aktörer kommer finnas kvar och hur kommer konkurrensen se ut i framtiden?