2013-06-12

Välkommen till TV4:s medieblogg

Hej,

Du läser just nu det allra första inlägget på TV4:s medieblogg – en ny blogg om tv, medier, journalistik och opinion. Det vill säga om de frågor som vi på TV4-Gruppen hela tiden jobbar med och brinner för.

Här kommer jag och flera av mina kolleger, både i ledningsgruppen och runtom i företaget, att skriva om och dela med oss av det som sker både inom TV4-Gruppen och det som händer runtomkring oss i vår omvärld. Om sådant som påverkar oss. Och om sådant som vi påverkar.

Det kan handla om stora och viktiga saker som yttrandefrihet och demokrati, och svåra publicistiska avvägningar. Det kan handla om trender inom medievärlden, tittarsiffror, försäljning och annonsmarknad, eller om nya tjänster och program som vi lanserar. Det kan handla om de tittarhyllningar och tittarstormar vi med jämna mellanrum drar på oss. Men också vad vi inom TV4 tycker om de saker i vår omvärld som påverkar oss, våra tittare och våra annonsörer. Kort sagt vill vi ge alla möjligheten av att få veta lite mer om vad som sker innanför väggarna på TV4-huset och hur vi resonerar kring olika frågeställningar och ämnen.

Med dessa ord hälsar jag dig välkommen hit - antingen du är journalist, tv-tittare, annonsör eller politiker. Oavsett vem du är hoppas vi att du kommer tycka det är spännande att titta in här då och då. På återhörande.

Åsa Jamal, kommunikationsdirektör TV4-Gruppen

Senast uppdaterad: 2013-06-12

Åsa Jamal (slutat)

Fd kommunikations- och HR-direktör

Tidigare kommunikations- och HR-direktör.

Åsa Jamal var kommunikations- och HR-direktör för TV4 mellan 2012 och 2017.

Här finns hennes blogginlägg från dessa år.För att prenumerera på ett RSS-flöde när du använder Chrome som webbläsare behöver du ett plugin-program. Ladda ned det via Chromes hemsida eller använd en annan webbläsare.