2016-04-01

En härlig tid för nördar

Alla vi som älskar sport (vissa skulle kalla oss nördar...) upplever en härlig tid just nu med avgörande kval- och slutspelsmatcher i hockey samt en högintressant premiärhelg i Allsvenskan i fotboll.

TV12 är med på alla fronter: i kväll sänder vi avgörande kvalmatchen till SHL mellan Modo och Leksand, i morgon allsvenska premiären mellan Malmö FF och IFK Norrköping och på måndag har vi premiär för nya allsvenska magasinet Fotbollsmåndag.

Just det: klassiska Fotbollskväll flyttar från SVT, byter namn till Fotbollsmåndag och sänds alltså kommande säsong i TV12 på den klassiska sändningstiden kl 21.30 på måndagar - tätt inpå slutsignalen i kvällens allsvenska matcher. En kul nyhet för alla fotbollsälskare/-nördar, eftersom Allsvenskan verkligen engagerar och förtjänar ett magasin i en bred TV-kanal.

Fotbollsmåndag är ett samarbete mellan TV12, C More, Expressen och fotbollskanalen.se och har premiär måndag (4 april), då vi dock (eftersom vi sänder direktsänd slutspelshockey i TV12) har möjlighet visa magasinet först kl 22.00 - direkt efter hockeyn.

På tal och fotboll och nördar: hoppas ni hänger med i vår nya realityserie FC Nörd i TV12 med bröderna Ravelli och 14 helt underbara personligheter med varsitt specialintresse som tillsammans ska formas till ett fungerande fotbollslag. Så här skrev en recensent om programmet i veckan: http://tvdags.se/artikel/bast-pa-tv-i-kvall-arets-reality-chock-missa-inte-roliga-rorande-fc-nord

Trevlig helg,

Hans

 

Senast uppdaterad: 2016-04-01

Hans Pekkari (slutat)

Fd kanalchef TV12 och TV4 Sport

Tidigare kanalchef och sportchef.

Hans Pekkari var tidigare sportchef för TV4-Gruppen och därefter kanalchef för TV12 och TV4 Sport.

Hans slutade 2017, men här återfinns hans tidigare blogginlägg.


För att prenumerera på ett RSS-flöde när du använder Chrome som webbläsare behöver du ett plugin-program. Ladda ned det via Chromes hemsida eller använd en annan webbläsare.