2013-09-12

Trevlig fotbollshöst!

Det blir en spännande fotbollshöst på många sätt för alla svenska fotbollsälskare och inte minst i TV4-Gruppens kanaler.

Förutom alla ligor vi kontinuerligt bevakar - både inhemska och internationella - vill jag lyfta fram några satsningar lite extra:

  • Upplösningen av VM-kvalet, Sverige-Tyskland, den 15 oktober i TV4. Vi syr ihop hela VM-kvalet i en sändning med Anna Brolin, Hasse Backe, Olof Lundh och Patrick Ekwall samt kommentatorsparet Lasse Granqvist/Jens Fjellström.
  • Om Sverige går till play off är det redan klart att hemmamatchen sänds i TV4 den 15 eller 19 november. Vilken kanal som sänder bortamatchen avgörs efter play off-lottningen beroende på motståndare och vilket förbund eller vilken agent som äger rättigheterna.
  • TV4 sänder även lottningen av VM-slutspelet den 6 december och följer därefter nästa års VM - tillsammans med SVT - ända fram till finalen i Rio de Janeiro i TV4 den 13 juli nästa år.
  • Vi ser också fram emot att under hösten följa Elfsborg i Europa League i TV4 Sport, herrarnas U17-landslag i VM i Förenade Arabemiraten i Sjuan och TV4, samt flera matcher i Champions League för damer i TV4 Sport. Exakt vilka blir förhoppningsvis klart de närmaste dagarna.

Trevlig fotbollshöst!

Hans

 

Senast uppdaterad: 2013-09-12

Hans Pekkari (slutat)

Fd kanalchef TV12 och TV4 Sport

Tidigare kanalchef och sportchef.

Hans Pekkari var tidigare sportchef för TV4-Gruppen och därefter kanalchef för TV12 och TV4 Sport.

Hans slutade 2017, men här återfinns hans tidigare blogginlägg.


För att prenumerera på ett RSS-flöde när du använder Chrome som webbläsare behöver du ett plugin-program. Ladda ned det via Chromes hemsida eller använd en annan webbläsare.