2014-08-06

Välkommen tillbaka, Zlatan!

Start för nya satsningen är redan nu på fredag, den 8 augusti, med Sirius-Degerfors i Superettan kl 18 följt av Reims-PSG i Ligue 1 kl 20.30.

Nytt för säsongen är också att vi bevakar samtliga Zlatan-matcher i Frankrike med studio och/eller kommentatorer på plats.

Som många Serie A-älskare redan noterat innebär den utökade satsningen på Ligue 1 att vi lägger ner Club Calcio i TV12 - ett uppskattat program i våra kanaler i många år, men som tyvärr lockat för få tittare.

Däremot fortsätter vi att hårdbevaka matcherna i Serie A även kommande säsong i TV12 och TV4 Sport. Upp till fem matcher per helg sänds i TV12 (med vissa undantag, t ex vid krockar med PSG eller annan direktsänd sport), medan vardagsmatcher hamnar i TV4 Sport.

Ytterligare ett TV12-tips i helgen: toppmatchen Hammarby-Sundsvall i Superettan, söndag kl 18.

Ha en fortsatt skön sommar,

Hans

Senast uppdaterad: 2014-08-06

Hans Pekkari

Kanalchef TV12 och TV4 Sport

TV4-historia: Sportchef TV4-Gruppen fram till årsskiftet 2013/2014, numera kanalchef för TV12 och TV4 Sport. Började som reporter på TV4 när kanalen startade dagliga sportnyhetssändningar i september 1994 och har därefter bland annat arbetat som redaktör, nyhetschef och vd TV4 Sport.

Före dess: Jobbade som sport- och nyhetsreporter på Expressen i början på 90-talet.

Viktigaste mediefrågan
: Hur svenska medier ska kunna fortsätta erbjuda tittarna och läsarna god nyhetsjournalistik, ett spänstigt kulturellt utbud och högklassig underhållning i olika former.


För att prenumerera på ett RSS-flöde när du använder Chrome som webbläsare behöver du ett plugin-program. Ladda ned det via Chromes hemsida eller använd en annan webbläsare.