2014-08-18

Zlatan vs V75

Vi är glada över att ha många starka rättigheter i våra kanaler, men ibland innebär detta ofrånkomligen tablåkrockar.

I lördags var ett sådant tillfälle; V75-travet på Åby drog över sändningstiden i TV12, vilket innebar att PSG:s hemmapremiär mot Bastia fick gå gå ut i sändning i TV12 först efter travet.

Det är förstås olyckligt och beklagligt när två starka rättigheter och intressen kolliderar med varann, men vår princip i dylika fall är den i mitt tycke rätt givna; att alltid slutföra pågående direktsändning innan vi startar nästa program.

Samtidigt försöker vi minimera olägenheten för våra tittare så gott som möjligt - i lördags genom att lägga ut inledningen av PSG-matchen fritt digitalt.

Ett annat tips för alla Zlatan-älskare är förstås att köpa TV4 Play Premium för 99 kr/mån, där PSG:s matcher alltid finns tillgängliga tillsammans med en massa annat tittgodis.

Hans

PS. Kvällens TV-tips (vid sidan av Idol i TV4): Ängelholm-Hammarby kl 19.00 i TV4 Sport, fotbollskanalen.se och csports.se. DS.

 

 

Senast uppdaterad: 2014-08-18

Hans Pekkari (slutat)

Fd kanalchef TV12 och TV4 Sport

Tidigare kanalchef och sportchef.

Hans Pekkari var tidigare sportchef för TV4-Gruppen och därefter kanalchef för TV12 och TV4 Sport.

Hans slutade 2017, men här återfinns hans tidigare blogginlägg.


För att prenumerera på ett RSS-flöde när du använder Chrome som webbläsare behöver du ett plugin-program. Ladda ned det via Chromes hemsida eller använd en annan webbläsare.