2017-08-31

Svenskt innehåll i fokus när TV4 och C More presenterade storslagen tv-höst

I tisdags presenterade TV4-Gruppen och C More höstens kommande satsningar under en välbesökt förmiddag på Skandiascenen i Stockholm.

På plats i publiken var press, kunder och samarbetspartners, och under 90 intensiva minuter, under ledning av David Hellenius, bjöds besökarna på en försmak av allt nytt innehåll och en kavalkad av många av landets mest folkkära tv-personligheter.

Framträdanden av Så mycket bättre-aktuella Icona Pop och Tomas Andersson Wij varvades med besök av Mia Skäringer med ensamblevänner från Ack Värmland, bankrånarduon Sissela Kyle och Lotta Tejle från den nya dramakomedin Enkelstöten, en Leif GW Persson i högform och jubilerande programledare från 25-åriga Nyhetsmorgon.

Det blev även en titt på en splitterny sportkanal, dramathrillern Modus och andra nya originaldraman från C More, partiledardueller och besök av youtube-fenomenen IJustWantToBeCool som är aktuella i humorserien Småstaden.

Och det gick ett sus genom salongen när Gina Dirawi gjorde entre som ny kollega till Pär Lernström i Idol 2017.

Fokuset i presentationen låg på svenskt innehåll oavsett genre och plattform och vi hoppas våra gäster gick därifrån inspirerade, med en stark känsla av den stora mångfalden i vårt utbud.  

Kolla gärna in filmen här eller nedan för att få en egen sneak peek.

Det är inte utan stolthet som vi kickar igång hösten 2017!

Här kan du läsa pressmeddelandet om den storslagna tv-hösten.

Senast uppdaterad: 2017-08-31

Jennifer McShane

Kommunikationschef

TV4-historia: Började som presschef 2004. Kommunikationschef sedan 2012.

Innan dess: arbetade först inom vården, frilansade som skribent i några år, jobbade i musikbranschen som promotionchef på Universal Music i slutet på nittiotalet. Presschef på Kanal 5 mellan 2000 och 2004.

Viktigaste mediefrågan: Så många. Självklart yttrandefriheten, men vill där också lyfta vikten av god källkritik. En utmaning när fakta sprids så snabbt och enkelt i sociala medier, och alla flöden - såväl journalistiska som privata - är integrerade.För att prenumerera på ett RSS-flöde när du använder Chrome som webbläsare behöver du ett plugin-program. Ladda ned det via Chromes hemsida eller använd en annan webbläsare.