2014-12-09

100 miljoner TV4-starter på YouTube – och TV4 Play får Chromecaststöd i dag

Det finns flera skäl för TV4 och användarna att vara glada så här innan jul.

I mars lanserade TV4 ett utökat samarbete med och satsning på YouTube.

Sedan starten den 1 mars har TV4 nu passerat 100 miljoner views på YouTube-innehållet! På knappt nio månader! Den 28 november skedde det, närmare bestämt. Samtidigt passerades 20 miljonersstrecket bara för november. Under den första decemberveckan har ytterligare 8 miljoner views adderats.

Och från och med i dag finns också allt innehåll på TV4 Play, inklusive hela TV4 Play Premium och TV4 Play Premium Sport , livekanaler och hyrfilm, tillgängligt för Chromecast, vilket du kan läsa mer om här. En positiv grej så här innan jul, inte minst för alla Androidanvändare.

Magnus

Senast uppdaterad: 2014-12-09

Magnus Törnblom

Presschef corporate

TV4-historia: Började på TV4 som pressinformatör 2001, har vikarierat som presschef och har arbetat med corporate communications sedan 2009, som presschef sedan 2016.

Innan dess: Jobbade tidigare på Granskningsnämnden för radio och tv.

Viktigaste mediefrågan: Det finns många hot mot mångfald, yttrandefrihet och mediers oberoende i dag. Den strukturomvandling vi just nu befinner oss i tvingar de fristående och kommersiella medierna – som utgör majoriteten av våra medier – att utveckla nya tjänster och affärsmodeller. Att ge dessa fristående medier goda förutsättningar att verka och utvecklas är avgörande för att vi ska fortsätta ha en så mångfacetterad och kvalitativ mediemarknad och journalistik som vi har i dag.


För att prenumerera på ett RSS-flöde när du använder Chrome som webbläsare behöver du ett plugin-program. Ladda ned det via Chromes hemsida eller använd en annan webbläsare.