2014-06-04

TV4-Gruppen i digital rekryteringsoffensiv

TV4-Gruppen storsatsar på digital tillväxt och har gjort ett flertal tunga rekryteringar under de senaste månaderna, bland annat Veronica Pettersson från Schibsted, Miranda Conroy från brittiska Channel 4 och nu också Heidi Harman från egna Refinery Labs och också grundare av internationella GeekGirlMeetup.

Inom närmaste månaderna fortsätter den digitala rekryteringsoffensiven. Ytterligare ett 15-tal utvecklare, främst inom webb och app, ska rekryteras för att fortsätta jobba med plattforms- och teknikutvecklingen, både mot konsument- och annonsmarknaden.

Och intresset är stor för den digitala transformation TV4-Gruppen genomgår, och för det utvecklingsarbete som bedrivs för att stärka alla våra plattformar. Det märktes inte minst på det TV4 Tech Meetup som anordnades häromveckan, som snabbt blev fulltecknat, fick utökas, och blev fulltecknat igen. För den som är intresserad av att veta mer kommer vi att lägga upp en film från TV4 Tech Meetup inom en snar framtid, och i det här pressmeddelandet kan du läsa mer om nyrekryteringarna och utvecklingsarbetet som bedrivs.

Magnus

Senast uppdaterad: 2014-06-04

Magnus Törnblom

Pressansvarig corporate

TV4-historia: Började på TV4 som pressinformatör 2001, har vikarierat som presschef och har haft nuvarande roll sedan 2009.

Innan dess: Jobbade tidigare på Granskningsnämnden för radio och tv.

Viktigaste mediefrågan: Det finns många hot mot mångfald, yttrandefrihet och mediers oberoende i dag. Den strukturomvandling vi just nu befinner oss i tvingar de fristående och kommersiella medierna – som utgör majoriteten av våra medier – att utveckla nya tjänster och affärsmodeller. Att ge dessa fristående medier goda förutsättningar att verka och utvecklas är avgörande för att vi ska fortsätta ha en så mångfacetterad och kvalitativ mediemarknad och journalistik som vi har i dag.


För att prenumerera på ett RSS-flöde när du använder Chrome som webbläsare behöver du ett plugin-program. Ladda ned det via Chromes hemsida eller använd en annan webbläsare.